lördag 29 augusti 2009

Österns Pärla<3


Idag har man varit på österns pärla och åt lunch/middag, skit gott! och sen åkte Malin till Maja och vi (=Jag, Mamma och Stefan) kollade på Harry Potter och Fenixorden, jag grinar varje gång jag ser den när Sirius dör!!! snyft!! men nu blir det lite vakta katt, Leo är galen och anfaller Ivan som inte kan försvara sig för hela hans tas är uppsvält.

Aja XXO Elina

fredag 28 augusti 2009

Jävla kriristal!




Det är Sjukt!!!! jag röstade på filip och fredrik, 20 spen i sjön!!! hallå en från SVT vinner som inte äns kan svenska!! jävla skit!! det år ju bara SVT som har vunnit nu.. Men Filip och Fredrik är vinnare för mej iaf!!


XX Elina

Mammas Ivan är skadad!!


så här ligger det till, i torsdags när så kom inte Ivan när vi ropade men sen när Malin skulle cykla till skolan så kom han, HALTANDE. Aldrig i hans liv har han varit skadad!! jag var såå rädd, jag undersökte och hittade en klo bakom örat på han och trampdynan var svullen men jag fick inte kolla närmare.

Sen När mamma kom hem så kollade hon och upptäckte att mitten klon var borta så det var bara ett hål in i tassen. men första dagen kunna han stödja på tassen men nu går han med tre ben ock väger fram (den utan klo och är uppsvälld som en ballong) snuddar han inte äns marken med. Jag är sååå orolig!! på måndag blir de vätrinären om det inte blir bättre!!


XX En orolig Mamma.

tisdag 25 augusti 2009

bio!




Med skolan på Sågarbo


igår åkte vi med skolan till sågarbo, var läldigt kul, hade teambildning gick om havet och så. Efter de på kvällen så paratade vi massa och lisette villa inte sova i sin stugga (vi fick uppdelade(marre fick sova i en annan)) så hos skulle sova på golvet i vår stugga men sen slutade att hon låg stafötters med mej i våningsängen. Och 2:erna dryggade med att banka på stuggan precis när man hade somnat å så. Idag var de fruckost kl 8, skit tröt åt man frukost och gick å la sig igen sov till 10 för stugorna skulle vara städade vid 11 sen var det mat, fritid och sen åka hem. Så nu sitter jag hemma igen, kärlek! jag vill på bio ikväll! menmen, får se hur det blir ikväll, hoppas pappa kan.


XOXO Elina

söndag 23 augusti 2009

Simone-Dag


var ju med Simone och gjorde smoothie jätte kul och gott!!
XX Elina

Bio=Inte


Jaha, Hannus (hanna andersson) och jag skulle kolla bio idag. men så klart så villa hon inte se Inglourious Basterds och jag tycker year one och I.G joe är för mycke action för mej. Så nu blev de inge film, jag som villa se andravärldskrigets filmen!!! snyft1 men men

xoxo Elina

fredag 21 augusti 2009


Igår när jag hade duschat och hade gjort ordning kväll's mat och skulle ta en titt på nå orm dokumentär så får jag ett sms av Hanna; När kommer du då?

hehe, jaghade helt glömt att hon fyllde år så jag lärde klä på och fixa mej och GÅ till henne för jag mammatog min cykel till jobbet och hennes var hos Hanna då. Vi varje prasselvar jag jätte rädd att det skulle vara den röda kobran (?) som man fick kramper och dog av! haha... var där en stund men lärde cykla hem vid 9 för jag skulle ju upp till skolan idag.


Idag kom 2:erna och vi hade brandövning åt tacos och hade stadsvandring så vi slutade vid halv 2. Senare idag, pappa hämtar mej efter 4 hos mamma och så ska vi ha film och tacos kväll (tacos igen idag), Anna kommer som vanligt och pappas lena ska oxå komma tror jag, får se vilka filmer de blir.


Imorgon ska jag ha kul med Simone, får se vad vi gör, mamma och dom ska tydligen till Furvik (?) aja, har nog ingen tror lust å gå där ni.


XOXO Elina

torsdag 20 augusti 2009

ute och sprang!


Nu har jag varit skit duktig, det här är fösta dagen på mitt nya nyttiga liv. Nys var jag ute och sprang (mest gick, men de var skit jobbigt (A)) 20 minuter!!! brabra säger jag bara, för att äre jag osså.


OO Elina

Idag och Gårdagen




Igår så ar vi på Lerik och kolla, värkar ju bra sen så hade jag lektion på fältis, jag hade Al, ute, hoppning!! hahahaa... vilken syn kan jag säga och pappa lärde åka och hämta västen med, tänker inte hoppa utan väst på den hästen.

Idag slutade i efter lunchen och nu ligger jag här i soffan, har gjort de i 2 timmar nu. Så nu ska jag gå ut med katten sen ut och springa lite, duscha och lägga mej framför TV:en. Mamma slutar vid åtta så idag får jag iaf inte sova själv hemma, igår sov mamma hos Stefan så sov ensam med kissarna.

Allt för idag XOXO Elina

tisdag 18 augusti 2009




kollar på STV1 nu, det är en dokumenter om cold play, jag har upptäckt att dom är skit bra ju!!! tummen upp för clodplay!! (Y)




XO Elina


Nu har första skoldagen gått, va faktiskt kul. Sen efter när jag hade slutat skulle jag ringa till Maja, men tror du jag kommer ihåg de då :O jag hatar mej själv glömmer saker, spec.. viktiga saker, fan då.





Rasmus var hos veterinären idag och blev friserad,
hade så mycket tovor så här blev han ->
XX Elina

måndag 17 augusti 2009

Anna gästbloggar

woohoo jag får gästblogga här hehe skojj men iaf så ska jag och elina till valbo en sväng och kolla i affärer. i morgon börjar elina skolan och själv har man 1 vecka till nice sen så i morgon ska jag åka till Arlanda och hämta en släkting ska bli kul :) + att vi ska stanna och äta MAX SVERIGES GODASTE HAMBURGARE...... hehe elinas katt är galen åxå för elina skulle hänga tvätt och då skulle ja ha koll på leo och så springer han under stacketet så jag måste springa runt där och hämta han och så börjar nå småbarn kasta kottar på mig jag fick damp och ja ba: vafan håller ni på med dom hade damp haha tack å hej leverpastej PUSS&KRAM /// anna

laga mat


idag blir det laga mat till syrans som kommer med Anna på moppen.

XO Elina

söndag 16 augusti 2009

Tjäna Pengar


Nu är jag hos mamma, Ivan gick just ut och jag har fixat min dator nu. Så nu kan jag använda den oxå.
Har tänkt idag med, som många dagar förr, men idag kom jag på att fan, jag jag måste skaffa mej ett helg och eftermiddags jobb, jag måste tjäna pengar, lägga undan tills jag flyttar till Göteborg, känner mej stolt att ha kommit på den här planen nu. Så om ni har ett jobbtill mej så skriv!

XOXO Elina

SlappDag!


Det är slapp dag hela dagen idag! ligga sängen kolla TV åka till mamma sen å gossa med katterna! Mys dag!
XOXO Elina

Marinfestivalen dag två


igår drog man till Marinfestivalen igen med Malin, Maja Malins kompis, Anna och pappsen, Men först var jag och Anna på Sommar med Göran, haha,, skit bra. Men såklart så började det regnade när vi var på festivalområdet så jag och Anna lärde sitta i sofferna med massa filtar, Malin och Maja sprang fram och tillbaka från senen. Det var en kille som kom fram till oss och prata också, han kom från krigs båttarna från Göteborg<3. class="blsp-spelling-corrected" id="SPELLING_ERROR_9">hotad som vanligt och Horran som hotade Malin sa även att Maja var tjock, fan tur att jag inte hörde nått av det för jag satt i soffan mittemot, för annars skulle jag någ blir nerslagen för jag skulle inte kunna hålla mej från att säga nå jävling dumt tillbaks till den där jävla horran!! ucha!
sen slutade kvällen med att vi skjutsade hem Anna och Maja sov hos oss.


XO Elina

lördag 15 augusti 2009

inlåsta!


Mohaha, igår när mamma skulle låsa dörren så låsna nått i låset (tror vi) så låsmojen bara snurra, så vi orkade inte göra nått åt de då. Men nu så kom vi inte ut, så jag skulle hoppa ur fönstret för att prova på utsidan, men som tur var så var grannens pappa precis här så han fick göra det. Men tror ni de gick, nej hahhahahaaa... så mamma lärde skruva bort massa grejer och tillsist så fick vi bort de och fick upp dörren,. så nu är vi befriade!!

X Elina

Marinfestivalen


vi var på marin festivalen på fredags kväll (som jag skrev i andra inlägget) vi var där och gick runt lyssnade lite på Tomas Di Leva, hahaa... och sen gick jag, Simone och Anna och träffade Malin (min syra) Oliwia (Simones syra) och deras kompis Clara. Vi satte oss vi dom, dom satt på några soffor och sen gick Oliwia, Malin, Clara och Simone och lämnade mej och Anna i en soffa själva och självklart kommer det 2 killar och en tjej och tar deras plats så vi hade lite kul med dom när Simone och dom kom tillbaks
Läs på Simones Blogg: http://simoneliwdebernardi.blogspot.com/ mycket bättre förklaring på dagen!..


XOXO Elina

Tältnign på göshålmen


i förgår, på tordags kväll till fredag så tälta vi på göshålmen. De var kul så länge det var ljust ute, men maten blev aldrigt klar, vi hade inge ved så vi fick leta efter det sen efter maten var "klar", då var det helt kolsvart ute så såg nått gjorde vi inte. Men smarta som vi är så hade vi ficklampor med oss så lite såg vi iaf. Sen så skulle vi tända värmeljus men de blåste ut hella tiden så vi spade 3 tändstickor till på fredagen och använde de andra till att tända ljus. Senare när vi skulle sova så hade en tältpinne låsnat så det lät som det var någon utanför tältet så jag var inte lite rädd.
en natt utan sömn för det var några jävla kråkor utanför tältet. På morgonen så skulle jag tända en eld, men tror ni det gick, nej, alla tändstickor som var klart blåstest ut och tillslut använde jag mitt sunda förnuft och la på massa små pinnar på den lilla glödande kol bitten sin fanns under askan och blåste som en galning och tror du inte att den flammade upp och vi fick elden enda till lunchen som blev grillade mackor med mosarella och "vitlöksgrejs".ja just ja så började jag brinna på benet. Efter lunchen lade vi oss på bryggan och Hanna läste högt ur twilight, och senare typ vid 4 så plockade vi undan alla grejer och vi 5 så kom pappa. vi kom till forsbacka vid 6 å då hade Simone väntat hos mej i 2 timmar. sen åt jag mat, duschade och kläde upp mej och så drog vi alla (hennes mamma, pappa, hennes lillasyster, min lilla syster. mamma och Stefan och Anna kom sen) till marinfestivalen.
XX Elina

torsdag 13 augusti 2009


jag kom på namnet på ön, Göshålmen!, eller simone sa det. Men hon blir inte med, synd va det, men blir väl film kväll nån gg istället.


XOXO Elina igen

allt är ordnat, nästan.


Det hart löst sig!, pappa har köpt tält nu, så nu är det bara mat som fattas.
pussen Elina

TÄLTA INATT!




De var såå jävla jobbigt igår, fick Al, han hade ju mycket energi (eller inte) å lyssnade på bettet gjorde han deräkt inte, men kul var det att komma igång igen. Just ja, Cissi har börjat jobba dagar på onsdag så vi har fått Lena. hon värkar väl bra men Cissi är ändå BÄST!.




Idag blir det cykla från forsbacka (sov hos pappa inatt) till Valbo, sen blir det handla tills ikväll, vi ska tälta på storsjön på en ö (som jag inte kommer på namnet just nu) med Hanna Andersson, Maja, jag, Marre (om hon vågar)det kan ju finnas ormar och festingsar på Ö:ar)) och Simone om jag får tag i henne.


Haha.. Nu kom jag på en historja;
vilket djur festar mäst? festingen.... Mohaha, bra humor!!


Åter till fakta, jag vet inte hur jag ska göra med tält, vi måste köpa ett, ska jag vänta till pappa slutar fyra eller ska jag säga till mamma att vi kan åka till WILLY:s (hon tycker om att handla där) så kan hon lägga ut till tält åt mej. Och då kanske Maja kan följa och så kan vi köpa mat på WILLY:s. ibland är jag smart!!




Hejs Elina

onsdag 12 augusti 2009

91:an







igår köpte vi glass från glassbilen, 91:an blev det.
så nu idag har jag ätit 2 st, väldigt gått <33



pusspuss Elina

solsol!


Låg ute i solen nys, tänkte lite, som jag ofta gör, det måste ju vara min främsta hobby, att tänka allt mellan himmel och jord, varför lever man, vad händer när man dör, vad ska man tro på, såna saker som man kanske aldrig får reda på....

Alltså åter till fakta, jag låg jag å tänkte och kom på att de snyggaste/hetaste/sexigaste killarna/mänen är föd mellan 75-80. Asså med andra ord män runt 30 är dom snyggaste, 30 är den hetaste ålden. så nu vet alla det!


kramen Elina

SÖT-Lars på Sofiedal?



idag vaknade jag halv 11, det är rekord!(applåder). det var väldigt skönt att vakna av en underbar dröm som jag gjord.


först så hade jag bråkat med magnus thim (stavningen*) haha, jag fattar inte varför, eller de kanske var betygen. Ja iaf så gick jag ut och han efter, (nu är vi på sofiedal vid NO3) jag tog mina grejer ur mitt skåp (min jacka och väska med andra ord) då sa han; det är snart slut på lektionen så du får iaf gå. Då sa jag tillbaka lite spydigt; de skulle jag iaf har gjort, och så gick jag. Väl ute på framsidan av skolan så var det fult med snö, och eftersom jag bodde i Valbo centrum (där i bodde förut) fast nu ensam i samma lägenhet som förr. Så gick jag en genväg över snön där det inte var ploggat,och som en händelse så var LARS ERIKSSON där, han gick lite bakom mej utan att nån hade pratat med varan. jag skulle gå på en "stig" som var upptrampad i snön, sen kom en upp plockad väg och sen en "stig" till. Vid den andra "stigen" så kom jag lite fel så jag kom i snön och sen jag skulle tillbaka på "stigen" så trampa jag på en halt ställe så jag ramlar in i snön, åker kana på något konstigt sätt under snön så jag tappar luften och blirliggande. Sen hör jag att han kommer mot mej och så gräver han fram mej försiktigt och jag hade fult med snö munnen så jag börjar hosta och spotta. Då säger han med sin underbara röst, hur gick det sötnos? medans han säger det så sitter han på knä och jag har huvudet i hans famn. Eftersom jag var i chock så kunna inte jag säga något. Sen gick vi tillsamman mot centrum och pratade om allt och eftersom jag var lite skakig i benen så lärde vi hållahand. Sen framme så frågar jag om han vill komma upp och dricka lite te, medans han väntar på bussen för han hade missat den (han skulle till Gävle?!). Så klart så sa han ja eftersom det var en dröm. när han sitter i vavardagsrummet rummet och jag hade satt på te vatten så skulle jag bytta om(eftersom mina kläder blev blöta av snön) och man ser rakt in sovrummet från vardagsrummet så blev det som på film, när killen kollar när tjejen klär av sig och blir kär. så sen när vi dricker te så händer det massa saker. Sen vaknade jag :)
pussen Elina

tisdag 11 augusti 2009

Ridning igen!




nu länktar jag som tusan! ridlektionerna börjarimorgon, gud va kul, har inte ridigt en häst på hella sommarlovet. Kan inte fatta mej själv att jag har klarat av de!! men imorgon!kulkul! <3
XOXO till nästa gg Elina

5 i morse!:O


själv vaknade man 5 i morse första gg av att mamma hade glömt nyckel så jag lärde gå ner å öppna (hon började 6 å lärde lämna grejer först(hade sovit hos stefan))då gick ivan ut. Sen så kunna jag inte somna om för Leo/pissnisse/nirvana skulle bussa i en timme först till sist somnade jag. Vid 9/halv 10 skulle granne klippa gräset å eftersom jag ligger med min säng precis vid ett öppetfönster så jag lärde bytta säg. 'Efter de så vaknaded jag 13. Sädade klart mitt rum och nu kom marre å kollade på Leo/pissnisse/nirvana.

måndag 10 augusti 2009

Filip och Fredrik<33


nu ska jag kolla lite filip och fredrik<3.>
Å jag ska faktiskt erkänna en sak, att jag tycker fredrik är snygg, ja jag kan inte tro det sj men jag gillar killar/män som hoppar runt å gör lite halvgalna saker. De är såå sexigt faktiskt <33
'
'
'
dröm söta drömmar XX Elina

sojakorv å makaroner<3




man är såå latt så det blev inge dammsuga. Och jag i ett nöttskal så glömer jag att äta oxå, så nu blir det makaroner(mycket) och sojakorv, tv (om det finns nå bra) å om inte annat så lite Spotify<3.>

pussen Elina



jasså nu han man kollat på film, the proposal, den var faktigst ganskaa bra. Leo (pissnisse(nirvana(kisse))) ligger bredvid mej å sover, vi vet inte vad han ska hetta än. aja nu måste jag dammsuga mitt rum som jag skulle göra för 3h sedan.

kramar Elina

Städ-dag


jaha, nu han jag varit så duktig så jag har ränsat skolsaker från 8:an och 9:an, soterat alla mina kläder me. Fast jag skulle bara dammsuga :). Nu sitter jag här utan att ha dammsugat och ska äta frukost.


XOXO Elina

söndag 9 augusti 2009

""coolt!""


jasså, har skaffat blogg nu för 4 gg och nu ska de skrivas!..


Idag, vaknade jag hos simone, har sovit där inatt, hon har sovit hos mej 3 nätter före oxå. Vi har kollat film hela helgen, igår var vi såå hurtiga (stavning) så vi åkte bussen till hemmakväll och hyrde 5 filmer, åt glass och sen till simone och kolla filmerna och sen ni i morse så såg vi den sista som vi hade kvar.


aja, seses Elina ^^