torsdag 31 december 2009

NYC



Idag när jag kollade brevlådan så fick jag et yukort från inte mindre än new york från Simone! Tack underbara du!

XX Elina

onsdag 30 december 2009

2009 års sexigaste män. källa kanal5.se


Plats 1: 2009 var året då Alexander Skarsgård blev True Blood-Eric med hela världen, och bloggare som Perez Hilton dreglade över hans kropp. Ja, det har hänt mycket sedan Vita lögner.
*det kan jag hålla med om att han är super hett!
Plats 2: Matthew Morrison stjäl skolflickornas hjärtan i Glee.
*nja, han är väl snygg med inte värd andraplatsen.
Plats 3: Ytterligare hunkvarning i True Blood - Ryan Kwanten.
*han är sexig ja, men nästan mot sliskiga hållet.
Plats 4: Chace Crawford är hetast i Gossip Girl.
*han är hett!
Plats 5: Jon Hamm, känd från Mad Men.
*vem är det? men lite snygg var han.
Plats 6: Mark Salling i Glee.
*jag spyr!! han är ju as äcklig!
Plats 7: Nicklas Hocker från Idol 2009.
*inte är han sexig eller men lite söt.
Plats 8: Paradise Hotel-Andreas.
*usha vem är det?
Plats 9: Aaron Staton, alias Ken Cosgrove i Mad Men.
*vet inte vem det är men lite söt var han väl.
Plats 10: En annan sexig Idol-favorit är Eddie Razaz.
*OMG! (gillar inte det uttrycket men det ända som passar in här!) vad ser folk hos han? han ser ju ut som en våldtagsman!!
Obs!! Kanal5's lista!!

torsdag 24 december 2009

GodJulInlägg*

GOD JUL
alla underbara människor och djur där ute!!


tänk lite extra på de stakars djur som blir slaktade idag, tänk på vad julskinkan har gått igenom i sitt liv!

XX Elina

tisdag 22 december 2009

Calle Kristiansson!

Calle släpper sitt album i morgon!! vill ha!! albumet heter Calle Kristiansson! och han kommer till köpis den 2 januari och till konsärthuset sen oxå, nu blir jag galen! jag har inga pengar att kolla eller köpa album. snyft!

XX Elina

tisdag 15 december 2009

SnöSnöSnö!!

Snö! kul men kalt, Ramlade idag när jag skulle gå upp på trottoaren, halkade i djupsnön och hamnade på rygg med armarna rakt ut. haha, blev lite blöt men överlevde. Leo var ute för första gången i snön idag, han tyckte det var läskigt!
Efter skolan blev det köpis med Anna, nu har jag köpt julklapp till Marre, till mig själv, hehe, lite alltså kläder som jag ska på julafton. så nu kollar jag på Halv Åtta Hos Mig!

XX Elina

lördag 12 december 2009

NyhetsRaport!


plugga! men aknej, inget idag, eller ju lite, lärde skriva om mitt "nyhetsraport" som handlar inte så oväntat om djurensrätt i dagens Sverige! de som stiftar djurrätts lagar har väl aldrig sätt en söt gris lidit, utan svans (som syskonen har gnagt av han för att det har blivit sinnessjuka av förhållandet i "boxarna" som inte har något strö), brutit tre ben och drar sig fram med tänderna och vet att den ska bli julskinka om två år om den ens överlever det. helt sjukt egentligen, varför får inte någon djurrätts förening ta hand om de frågorna eller att vi får rösta om det! Sverige ska vara demokratiskt!! jag vet, vi får skicka in förslag på lagar men som riksdagen och regeringen bryr sig om en gris de aldrig har träffat.
jag blir så jävla arg när jag tänker på att visa människor tycker det är rätt att djur behandlas på detta sätt, ända lösningen är att sluta äta djur!!

XX Elina

fredag 11 december 2009

VinnVinnVinn för Sveriges bästa!

Calle Kristiansson, vinn ikväll och vissa sverige vad bra musiker är!!

onsdag 9 december 2009

ÖverSkriVf!

häst bytte idag, är lite rervös har bara ridigt Emil av alla lektionshästar som finns nu på ridskolan, men går nog bra.

Har tänkt lite (som jag alltid gör) varför händer saker? är det ödet? är det föreskrivet? eller bara slumpen? , själv hoppas jag att allt är ödet, allt som händer har en mening i livet. En sak leder till en annan, sakerna som händer ska hända för ens bästa. man ska lära och göra bättre sen, men vissa saker är helt meningslöst!

XX Elina

måndag 7 december 2009

lär ha XXL på tröjer!!! snyft!

nu har jag ångest igen, hatar det men en sak är klar, har det ofta! Nu för jag och mamma var på köpis och jag provade kläder som jag inte kunna ha nått av de, så det blev bara tjocktröja till julafton ( fanns inge annat jag kunna ha, är för tjock har jag märkt! :'(. ) och ett par vantar utan fingrar som jag ska få i julklapp, söta var dom!

ska ha ångesta lite till och lyssna på musik.

XX Elina

onsdag 2 december 2009

Sexigaste Calle <3

Tyckte det är på Tv4.se var lite kul, han är så sjukt sexig som man kan va och nu då? om han blir ännu sexigare så svimmar jag väl?





och sen det här! kan bilden bli bättre (om man inte tänker på att den är suggig och ingen skärpa på bilden) så är den underbar, om man tänker på villka snygga män som är på bilden!! söt!!

XX Elina

Sjuk på alla sätt!

Jaha, nu har jag inte varit så bra i psyket på ett tag och åkt på en förlylning med, men nu ska jag rycka upp mej, ska ta en dusch och värklige bli frisk på alla sätt nu!!

XX Elina

tisdag 17 november 2009

Tråk skoldag!!

Världens tråkigaste skoldag idag, hade såå tråkigt!
hade inget att göra för är "klar" med "allt" (a).
Ingen bra dag, lärde läsa Ondskan som är en av de dåligaste boken jag har läst i hela mitt liv!!
Sen så kom jag på att de var Simone som fattades nu, men tydligen så vill inte hon svara på mina sms, har läst på hennes blogg att hon inte är på sånt bra humör så det kan vara det. Men min katt får hon inte träffa på ett tag, han ska inte bli kastrerad än på ett tag, så inge hemma kastrering för Simone!. Så nu sitter jag här och väntar på !halv åtta hos mej! sååå bra!! hehe, vilket liv! Ska egentligen göra matte, har prov snart men orkar inte!! TRÅK! Men ska plugga in visitation ikväll iaf.
-normal kroppstempratur på en vuxen häst? svar: 37.5-38.0'c
-andetag per minut? svar: 8-16.
-pulsen hos en frisk häst i vila? svar: 28-40??

XX Elina

lördag 7 november 2009

Dag med Simone!



jaha, nu sitter man och väntar på Simone, blir nog en händelse rik dag idag. ska färga håret, får se hur bet blir!? gissa vilken färg det blir, ja rätt rosa! men inte hela håret, typ lite lugg och underhår.




Igår var jag ju i Stockholm, kul, köpte ny tröja, skor och hårfärg sen farsdags present till pappa och julklapp till Anna så nu är mina pengar Men nu har vi beställt biljetter till New Moon den 21/11 kl 15.15. Kul ska det bli! med Marre Anna, Simone och jag.


XX Elina

söndag 1 november 2009

tjejdag med sorg.


hemma hos mamma med min älskade katt<3
Idag blir det träffa alla tjejerna och ha kul.
Ska med ljus till Ivan och Ramses grav oxå, det är ju allhelgonadagen idag.
Men förs blir det lite plugga på hästsjukdommar eftersom jag inte hade sparat rapporten på mitt USB i skolan. jag cykla till köpis och hämta Maja om en stund och vi ska köpa ljus till Ivan.
XX Elina

lördag 31 oktober 2009

Good!

ja, festen blev lyckad! kul kväll, kommer bilder i ett senare tillfälle.

Och igår blev det Idol med AnnaGo och PappaCool, fick lite panik av att dom inte sa Calle på engång igår, men skulle verkligen att Eddie skulle åka ut! men bara det inte blir CalleSöt!
Det blev film igår med Good, den var faktiskt bra, slutade lite dåligt dock, men tycker det är så bra när den yngre tjej blir kär i en äldre man! kärlek på sona filmer!
Lyssnar på Amanda Jenssen's nya skiva, den är jätte bra! rekommenderas att lyssna på!
Så nu ska jag plugga idag, sen ska Anna sova här och Maja med.
XX Elina

torsdag 29 oktober 2009

Halloween!


Okej, nu har jag varit på GFRK och ridit Clarie, gick bra, red ut med alla, ridskolehästarna är ju lite galna när dom rids ute, hehe, men ingen ramlade av. Så nu ska jag bara slappa och plugga eftersom jag gick upp halv 8, tills Simone kommer vid halv 4, sen ska jag till stallet igen och ha teori och när jag kommer hem, kanske vid 6 någon gång så ska vi dra igång lite HelloweenFest! kul dag!

XX Elina

tisdag 27 oktober 2009

Fältis

Idag var det GFRK hella dagen, lisette tävlade picasso och det gick bra med nånon vägring, sen var det lindningskurs med cissi och det gick bra och sen cykla hem med malin och ida, dom var så otroligt drygga!! sen väl hemma sågdet ut som ett bombnedslag för att malin hade letat efter ridbyxor, mamma fick lite damp men nu har bårda åkt på kallas hos moster anna som fyller 33, grattis till henne!! Så nyss har jag lagt innan all disk idiskmaski och nu väntar jag på att lasangen ska bli klar i ungnen!!
Imorgon blir det lite kolla true blood med denise och sen köpis och sen GFRK och ha lastningskurs kl 17.oo.
XX Elina

Blåbärshoppning idag!

Idag blir det GFRK hela dagen, kulkul. kolla lite tävling och teori i stallet med.

lördag 24 oktober 2009

Ändring i planering!

det blir fest hos mej på torsdag istället för att Hanna och Maja skulle till Stockholm!
och idag blir det Simone! kulkul, länge sedan sist! hon skulle komma vid 1!
XX Elina

fredag 23 oktober 2009

Mer bloggande!!

Ne nu får jag börja blogga mer! men när man mår dåligt så blir det att man inte orkar, nu börjar jag klättra upp för stenmuren som har hindrat mej från att kunnat gå vidare från allt tungt som har hänt.
Men precis när man har kommit halvvägs så får man pms så nu känns allt skit igen, gråtter för allt och får sona damp attacker så det finns inte! men nu ska jag ta mej an muren igen på nytt, hoppas veckan som kommer blir bra.

En vecka framåt's tänkande:
Lördag (imorgon): blir det något äventyr med Simone.
Söndag: till Ulrika (Stefans syster) och barnen, kanske sova där om man kommer hem innan 5 på måndagen.
Måndag: Teori, Gröntkort kurs på ridskolan kl 17.00, film blir det, men ska till kiloprakton kl 18.00 i sandviken så kommer inte kunna vara med på hela!
Tisdag: ska möta Lisette i stallet kl 14.00, blåbärshoppning och ska vara med och sen kl 17.00 är det teori i stallet inför gröntkort.
Onsdag: gröntkort kurs kl 17.00.(lastning och häst för hand)
Torsdag: teori till gröntkort! och party!!!!
Fredag: ingen planerat
Lrdag: köpis med simone!!

Glömt något?

XX Elina

tisdag 20 oktober 2009

nya bilder!

nu "överbild", bilden är fotograferad av Simone med min D80 och redigerad av Simone med.
jag blev inte så nöjd men designen men den får duga så länge!
XX Elina

söndag 18 oktober 2009

Calle!

Hemma hos pappa än, Marre är här. Malin har Ida och Maja här, hehe.
En underbar händelse! Calle har accepterat min vännerförfrågan på facebook! aha,aha weehi!!

lördag 17 oktober 2009

hos Adina med tjejorna, adina tvättar ut färgen i håret och Cissi hjälper till, Hannus sjunger och Maja fixar hannus hår och jag sitter här! dom ska på geospel så jag ska nog åka hem nu!
XX Elina

B&J

Litte BEN & JERRY'S half baked, så blir att bra igen, sen blir det väl att åka till Cicci och ha lite tjej-eftermiddag/kväll, och sen hem till pappa och kolla på de två filmerna som vi har kvar från igår's hyrande!
XX Elina

fredag 16 oktober 2009

Anna gästbloggar

hejhej sitter hemma hos elina nu och har nyss ätit tacos gotti! snart börjar Idol åxå och hejjahejja på Rabih Jaber. var och hyrde också men vet inte vilka det var hmm.. jaja får vell se sen. det är ju Michael Jackson tema i Idol åxå nice sla bli roligt och kolla på men det är ju en timme kvar suck.... men skriver mer någon annan gång //// annnaaapannaa

Har inte djuren rätt till ett bättre liv?

Tillbaka till verkligheten!
Det jag ville framhäva i förra inlägget som jag aldrig kom till vara att;
Det är sjukt att människan i vårat samhälle föder upp djur för att slaktas och ätas!! Förstår ni inte att alla här i Sverige bidrar till en ond cirkel så djur dödas i fångenskap, får leva hela sitt liv i en bur för att bli till mat, aldrig bli älskad utan föd för att slaktas! så jävla fel säger jag bara! fy fan för mänskliga rassen som kan göra så här!! att ni tycker det är rätt att hålla 12 kycklingar i en kvadratmeter hela sitt liv och precis innan sitt öde så händer man upp dem och skickar ner dem i en el bad så den får en stött och sen hugger av dem huvudet och om det blir fel så blir dom skollade levande och sen plockad av fjädrarna! det tycker i är ett värdigt liv! att dödas för att ätas! bra gjort mänskligheten (y). att en ko aldrig får se riktig solljus i hela sitt liv att kalvarna inte får träffa sin mamma för dom ska bli kalvsylta! bra jobbat, plåga det djur som gör att för att vi ska må bra!!

men eftersom det är typ 0.00003% av Sveriges befolkning som vet vem jag är och lyssnar så blir det inte så stor skillnad nu som innan jag skrev det här. men om en person som syns i TV som nämner det här så är det ju skit bra! några fler lyssnar!
så ett stort tack till Calle (på idol) som skrev det här på sin blogg;

Jag funderar över grunderna till att du inte äter kött. Är det för djurens skull eller helt enkelt för att du inte gillar kött?
I kött-industrin föds grisar och andra djur upp av en enda andledning, att slaktas! Att döda något för att själv överleva tycker jag känns helt okej men att föda upp, göda och slakta djur på löpande band, bara för vi tycker det är tråkigt att äta sallad är sjukt! ett människoliv är värt mer änn ett grisliv men ett grisliv är värt mer änn en fläsk-filé! -Calle Krstiansson


Du hjälper välden att förendras!
en ett tillägg; Man äter inte bara Sallad, det finns allt i veg och det är mycket godare! i dagens samhälle behöver inte människan kött iaf inte på detta sätt som djuren behandlas!

XX Elina

Ivan! <3

Jaha, nu har det gått en vecka i sorg! jobbigt men nu måste jag komma igång igen! men förs lär jag bara skriva: Jag äskar dej Ivan! du är det bästa i mitt liv jag har haft! kärlek för livet!

skriver mer sen, pappa kommer nu!
XX Elina

lördag 10 oktober 2009


Jag älskar dej så otroligt mycket, jag har inga tårar kvar, mina ögon svider! Jag kan inte tro det! att den jag älskar mäst inte finns nå mer!

torsdag 8 oktober 2009

Ny uppdatering!

Nu var det länge sedan sist! inte bra det här!
Liten uppdatering:
måndag- skola- nytt projekt,Mosters stall (typ allt "bygga" ett stall och starta en "företag")
tisdag- skola först, sen med Lisette till flora, red ut på ett kallblod med Lisette.
onsdag- skola, lektion på fällis, hade Waldohoppning (första gången jag red den ponnyn) gick bra tills han börja bocka och sparka för skänken, inte bra.

Nu tid: Idag var det på ridskolan, Fick rida Tuffe igen, "hoppade" gick väl sådär, dom är ju så otroligt stränga!!!! Det blev typ bara 50 som max. Red lite fel oxå, men men, sånt är livet. Nu snart ska jag till fälltis och hjälpa Lisette på hennes HoppSpec,ska möta henne 20 i på köpis, sen blir det sova själv hemma eller till pappa, får se vad jag orkar.

En VIKTIG sak till!!! Nu har Ivan varit borta i 3 dygn! snälla kom hem!!! :'(









XX Elina

söndag 4 oktober 2009

Film!

kollade på "ALL HAT" och "flickvännen från förr" igår och nu blir det KNOWING nu!
XX Elina

lördag 3 oktober 2009

Igår var det hem från Lena, duscha, åka till pappa, Simone hämtade mej. Var hos henne, Emilie kom sen efter en stund Elin och Idol började! Calle!!! <33>
Bilder från igår!
Min Mat!
Emilie och Jag!


Simone och Elin!

XX Elina

tisdag 29 september 2009

Dagarna som har gått!

nu har jag inte uppdaterat på ett tag, vad har hänt?
-Bio med Marre, Anna och Malin.
-tacos med Anna, mamma, Malin och Stefan.
-sovit i gävle.
-knäppt kort med Malin, gick skit.
-skola, efter skolan med simone i boulognerskogen (knäppte kort) bussen hem, träffa Hanna och Toris, till köpis, köpte choklad (jag köpte glass). Cykla hem till mej, hade 20 min till bussen gick från mej till forsbacka, missa den, ladda batteriet till kameran, Simones Mamma + Pappa hämtade oss. fixa oss till att fota oss, blev lite mörkt, lärde hämta stora lampan på vinden, hitta inget lövtråd i närhetten, lärde plocka löv, hahahaa, gick tillbacka, klockan var halv 8, började knäppa kort, blev bra på Simone men jag kan inte se bra ut på bild, inte i värkligheten heller(laddar upp fotorna senare). halv 9 klar, in till henne igen, kolla slutet av Idol, Calle <3 fick 2 röster av mej. pappa kom och hämta mej efter Idol, skjutsa mej hem, kolla lite True Blood, slutet av Idol, Calle gick vidare!!! <33. Efter det tänkte jag kolla på Herous, men allt började bara snurra, fick panik, la mej ner och låg där i några min, upp och la mej fort som fan, hade skit ont i huvudet. sen somna med två katter vid min sida <33

Nutid- Jag vaknade av klockan, hade fortfarande skit ont i huvudet, gick ner, allt börja snurra, ringde till pappa, bad han att sjukanmäla mej, släppte ut Ivan. Gick och la mej igen, skicka massa medelanden till folk så dom viste att jag inte skulle komma till skolan, somnade om. vaknade av att pappa ringde, frågade om han skulle hämta mej, svar nej, jag var aldeles för trött, somna om, vaknade av att mobilen skaka igen, orkar inte kolla, efter en stund, svara på fem sms. ligger en stund, går upp, orkar inte äta nått, snurrar i huvudet och nu ligger jag i soffan med datan och ska kolla sista på True Blood med en galen katt runt mej!

XX Elina

lördag 26 september 2009

Ny Design?

Fixa lite bilder, tänkte avännade den här till temat, Fin? den blev lite cool! <33 XX Elina

söndag 20 september 2009

FotoFrånIgår!











Jag och malin igår! <3

lördag 19 september 2009

Flickan som lekte med elden!


idag var det bio med simone som sakt. De hade rustat på bion så var jätte bra stolar! men nu ska jag äta lite BJ <3>
Men en sak till, ett medelande till Simone, det finns redan "hundhem" det heter hundstall, men är det inte lite bättre att inte föda upp så mycket hundar och de som finns får bra hem istället?


XOXO Elina

onsdag 16 september 2009

Marre's konstaterande!


Jag kan inte ha hästsvans! för kort hår! men Leo var ju sötos!!

CalippO




Idag började vi med turistbrosyren på engelskan, TRÅK!! menmen.. Skola måste göras. men skönt som fan att man har ridlektion idag, har Picasso, inte väldens bästa häst menmen.


Efter skolan i dag så skulle jag ge Marre skivan med bilderna på hennes hästar men hon sprang till bussen så hann inte säga till änns. Så jag lärde ta 1:an själv och sen kom jag på att jag hade ingen cykel på köpis så lärde ta 91:an från köpis fick vänta en stund.


Gick in på COOP och köpte Calippo cola, men han inte äta den innan bussen kom så jag skulle spara den tills jag kom hem men jag glömde den så kom jag på det nys så nu har jag ätit den.


XX Elina

tisdag 15 september 2009

Blond!!



Hata Ekosystem!!! hehe, håller på med det i skolan nu, uscha! Var i Valls Hage idag, det var faktisk kulare en vad trodde, träden var fina men såg ingen Hasse (hehe, Hassel asså)


Aja nu till något mycket roligare!!!
Jag och Simone ska på Flickan Som Lekte Med Elden på Lördag!! wiihi!! sjuktkul!! och idag var jag hos frisören så nu är jag helblond och kortare hår!!

lördag 12 september 2009

Pizza/Tjej-Kväll!


Fixar mej, målar naglarna sen vid halv 6 drar jag till Hannus!! WiiHoo!! Pizza!!

XX Elina

fredag 11 september 2009

Kul-dag!


Igår var det på ridskolan!! kulkul, red Fisur, fin häst. Och idag var jag och Madde (en tjej från skolan) hos Lena, som varje fredag framöver. Först var vi i mackmyra, longera, kulkul sen äta rida Marius och Linda!!

Linda!!
Marius




torsdag 10 september 2009

KnäppaKort!


Jag stannade ju kvar och knäppte kort på Lisettes och Saras lektion igår,

3 av bilderna bjuder jag på.



Lisette Lagerbäck rider !






Sara Persson rider!

tisdag 8 september 2009

Idol!


Jiho!! Idol börjar! hoppas den kommer nån snygging!!

måndag 7 september 2009

Aldrig blogga innan skolan!


Asså, jag ska aldrig blogga före skolan, jag kom försent till bussen så jag lärde ställa mej med cykeln framför bussen för att den åkte, hahaaa.. aja orkarinte skriva nu SES

XX Elina

SKOLA!


Nu har jag 3 min innan jag lär cykla till bussen!! Marilinn är sjuk så det blir bara jag som åker till skolan idag, börjar 10 så det är lungt idag! hoppas de blir kul, men veckan som varit har varit väldigt kul så ja ghar ju mucket att berätta! Cykla till bussen nu!

XX Elina

söndag 6 september 2009

KÖPIS!


Idag vaknade jag vid 9 för min "kusin" Clara väsnades (min farbror har varit hos pappa med sin familj). Vi hoppade studsmatta, eller hon hoppade och jag satt å kolla. Efter du kollade vi på Shrek. Sen när dom åkte hem så drog jag till köpis med Simone, Malin och Oliwia. Efter de så gick jag (eller vid bron kom Hannus färeldrar och jag fick åka med dom) till Cissi, pratade med tjejerna och sen hem till Hannus med Maja och kolla skolkatalogen och sen kom mamma och hämta mej och nu sitter jag hemma och har precis ätit varmamackor och nu tänkte jag titta på True Blood!

XOXO Elina

lördag 5 september 2009

True Blood!


jag har upptäckt en väldigt bra serie!! True Bood!! skit bra!!
XX Elina

fredag 4 september 2009

Känns Bra!


dag när jag red Linda (en treårig travhäst) så precis när jag började värma upp så kommer det ett spörregn! snacka om att jag blev helt blöt! hehe, lite kul, och det känns skit bra när jag red affe (en storhäst), jag känner att det börja släppa för mig oxå, jag börjar värkligen känna hur jag ska rida nu!! så himla kul!

XX Elina
skriver om veckan sen :D

lördag 29 augusti 2009

Österns Pärla<3


Idag har man varit på österns pärla och åt lunch/middag, skit gott! och sen åkte Malin till Maja och vi (=Jag, Mamma och Stefan) kollade på Harry Potter och Fenixorden, jag grinar varje gång jag ser den när Sirius dör!!! snyft!! men nu blir det lite vakta katt, Leo är galen och anfaller Ivan som inte kan försvara sig för hela hans tas är uppsvält.

Aja XXO Elina

fredag 28 augusti 2009

Jävla kriristal!




Det är Sjukt!!!! jag röstade på filip och fredrik, 20 spen i sjön!!! hallå en från SVT vinner som inte äns kan svenska!! jävla skit!! det år ju bara SVT som har vunnit nu.. Men Filip och Fredrik är vinnare för mej iaf!!


XX Elina

Mammas Ivan är skadad!!


så här ligger det till, i torsdags när så kom inte Ivan när vi ropade men sen när Malin skulle cykla till skolan så kom han, HALTANDE. Aldrig i hans liv har han varit skadad!! jag var såå rädd, jag undersökte och hittade en klo bakom örat på han och trampdynan var svullen men jag fick inte kolla närmare.

Sen När mamma kom hem så kollade hon och upptäckte att mitten klon var borta så det var bara ett hål in i tassen. men första dagen kunna han stödja på tassen men nu går han med tre ben ock väger fram (den utan klo och är uppsvälld som en ballong) snuddar han inte äns marken med. Jag är sååå orolig!! på måndag blir de vätrinären om det inte blir bättre!!


XX En orolig Mamma.

tisdag 25 augusti 2009