lördag 31 oktober 2009

Good!

ja, festen blev lyckad! kul kväll, kommer bilder i ett senare tillfälle.

Och igår blev det Idol med AnnaGo och PappaCool, fick lite panik av att dom inte sa Calle på engång igår, men skulle verkligen att Eddie skulle åka ut! men bara det inte blir CalleSöt!
Det blev film igår med Good, den var faktiskt bra, slutade lite dåligt dock, men tycker det är så bra när den yngre tjej blir kär i en äldre man! kärlek på sona filmer!
Lyssnar på Amanda Jenssen's nya skiva, den är jätte bra! rekommenderas att lyssna på!
Så nu ska jag plugga idag, sen ska Anna sova här och Maja med.
XX Elina

torsdag 29 oktober 2009

Halloween!


Okej, nu har jag varit på GFRK och ridit Clarie, gick bra, red ut med alla, ridskolehästarna är ju lite galna när dom rids ute, hehe, men ingen ramlade av. Så nu ska jag bara slappa och plugga eftersom jag gick upp halv 8, tills Simone kommer vid halv 4, sen ska jag till stallet igen och ha teori och när jag kommer hem, kanske vid 6 någon gång så ska vi dra igång lite HelloweenFest! kul dag!

XX Elina

tisdag 27 oktober 2009

Fältis

Idag var det GFRK hella dagen, lisette tävlade picasso och det gick bra med nånon vägring, sen var det lindningskurs med cissi och det gick bra och sen cykla hem med malin och ida, dom var så otroligt drygga!! sen väl hemma sågdet ut som ett bombnedslag för att malin hade letat efter ridbyxor, mamma fick lite damp men nu har bårda åkt på kallas hos moster anna som fyller 33, grattis till henne!! Så nyss har jag lagt innan all disk idiskmaski och nu väntar jag på att lasangen ska bli klar i ungnen!!
Imorgon blir det lite kolla true blood med denise och sen köpis och sen GFRK och ha lastningskurs kl 17.oo.
XX Elina

Blåbärshoppning idag!

Idag blir det GFRK hela dagen, kulkul. kolla lite tävling och teori i stallet med.

lördag 24 oktober 2009

Ändring i planering!

det blir fest hos mej på torsdag istället för att Hanna och Maja skulle till Stockholm!
och idag blir det Simone! kulkul, länge sedan sist! hon skulle komma vid 1!
XX Elina

fredag 23 oktober 2009

Mer bloggande!!

Ne nu får jag börja blogga mer! men när man mår dåligt så blir det att man inte orkar, nu börjar jag klättra upp för stenmuren som har hindrat mej från att kunnat gå vidare från allt tungt som har hänt.
Men precis när man har kommit halvvägs så får man pms så nu känns allt skit igen, gråtter för allt och får sona damp attacker så det finns inte! men nu ska jag ta mej an muren igen på nytt, hoppas veckan som kommer blir bra.

En vecka framåt's tänkande:
Lördag (imorgon): blir det något äventyr med Simone.
Söndag: till Ulrika (Stefans syster) och barnen, kanske sova där om man kommer hem innan 5 på måndagen.
Måndag: Teori, Gröntkort kurs på ridskolan kl 17.00, film blir det, men ska till kiloprakton kl 18.00 i sandviken så kommer inte kunna vara med på hela!
Tisdag: ska möta Lisette i stallet kl 14.00, blåbärshoppning och ska vara med och sen kl 17.00 är det teori i stallet inför gröntkort.
Onsdag: gröntkort kurs kl 17.00.(lastning och häst för hand)
Torsdag: teori till gröntkort! och party!!!!
Fredag: ingen planerat
Lrdag: köpis med simone!!

Glömt något?

XX Elina

tisdag 20 oktober 2009

nya bilder!

nu "överbild", bilden är fotograferad av Simone med min D80 och redigerad av Simone med.
jag blev inte så nöjd men designen men den får duga så länge!
XX Elina

söndag 18 oktober 2009

Calle!

Hemma hos pappa än, Marre är här. Malin har Ida och Maja här, hehe.
En underbar händelse! Calle har accepterat min vännerförfrågan på facebook! aha,aha weehi!!

lördag 17 oktober 2009

hos Adina med tjejorna, adina tvättar ut färgen i håret och Cissi hjälper till, Hannus sjunger och Maja fixar hannus hår och jag sitter här! dom ska på geospel så jag ska nog åka hem nu!
XX Elina

B&J

Litte BEN & JERRY'S half baked, så blir att bra igen, sen blir det väl att åka till Cicci och ha lite tjej-eftermiddag/kväll, och sen hem till pappa och kolla på de två filmerna som vi har kvar från igår's hyrande!
XX Elina

fredag 16 oktober 2009

Anna gästbloggar

hejhej sitter hemma hos elina nu och har nyss ätit tacos gotti! snart börjar Idol åxå och hejjahejja på Rabih Jaber. var och hyrde också men vet inte vilka det var hmm.. jaja får vell se sen. det är ju Michael Jackson tema i Idol åxå nice sla bli roligt och kolla på men det är ju en timme kvar suck.... men skriver mer någon annan gång //// annnaaapannaa

Har inte djuren rätt till ett bättre liv?

Tillbaka till verkligheten!
Det jag ville framhäva i förra inlägget som jag aldrig kom till vara att;
Det är sjukt att människan i vårat samhälle föder upp djur för att slaktas och ätas!! Förstår ni inte att alla här i Sverige bidrar till en ond cirkel så djur dödas i fångenskap, får leva hela sitt liv i en bur för att bli till mat, aldrig bli älskad utan föd för att slaktas! så jävla fel säger jag bara! fy fan för mänskliga rassen som kan göra så här!! att ni tycker det är rätt att hålla 12 kycklingar i en kvadratmeter hela sitt liv och precis innan sitt öde så händer man upp dem och skickar ner dem i en el bad så den får en stött och sen hugger av dem huvudet och om det blir fel så blir dom skollade levande och sen plockad av fjädrarna! det tycker i är ett värdigt liv! att dödas för att ätas! bra gjort mänskligheten (y). att en ko aldrig får se riktig solljus i hela sitt liv att kalvarna inte får träffa sin mamma för dom ska bli kalvsylta! bra jobbat, plåga det djur som gör att för att vi ska må bra!!

men eftersom det är typ 0.00003% av Sveriges befolkning som vet vem jag är och lyssnar så blir det inte så stor skillnad nu som innan jag skrev det här. men om en person som syns i TV som nämner det här så är det ju skit bra! några fler lyssnar!
så ett stort tack till Calle (på idol) som skrev det här på sin blogg;

Jag funderar över grunderna till att du inte äter kött. Är det för djurens skull eller helt enkelt för att du inte gillar kött?
I kött-industrin föds grisar och andra djur upp av en enda andledning, att slaktas! Att döda något för att själv överleva tycker jag känns helt okej men att föda upp, göda och slakta djur på löpande band, bara för vi tycker det är tråkigt att äta sallad är sjukt! ett människoliv är värt mer änn ett grisliv men ett grisliv är värt mer änn en fläsk-filé! -Calle Krstiansson


Du hjälper välden att förendras!
en ett tillägg; Man äter inte bara Sallad, det finns allt i veg och det är mycket godare! i dagens samhälle behöver inte människan kött iaf inte på detta sätt som djuren behandlas!

XX Elina

Ivan! <3

Jaha, nu har det gått en vecka i sorg! jobbigt men nu måste jag komma igång igen! men förs lär jag bara skriva: Jag äskar dej Ivan! du är det bästa i mitt liv jag har haft! kärlek för livet!

skriver mer sen, pappa kommer nu!
XX Elina

lördag 10 oktober 2009


Jag älskar dej så otroligt mycket, jag har inga tårar kvar, mina ögon svider! Jag kan inte tro det! att den jag älskar mäst inte finns nå mer!

torsdag 8 oktober 2009

Ny uppdatering!

Nu var det länge sedan sist! inte bra det här!
Liten uppdatering:
måndag- skola- nytt projekt,Mosters stall (typ allt "bygga" ett stall och starta en "företag")
tisdag- skola först, sen med Lisette till flora, red ut på ett kallblod med Lisette.
onsdag- skola, lektion på fällis, hade Waldohoppning (första gången jag red den ponnyn) gick bra tills han börja bocka och sparka för skänken, inte bra.

Nu tid: Idag var det på ridskolan, Fick rida Tuffe igen, "hoppade" gick väl sådär, dom är ju så otroligt stränga!!!! Det blev typ bara 50 som max. Red lite fel oxå, men men, sånt är livet. Nu snart ska jag till fälltis och hjälpa Lisette på hennes HoppSpec,ska möta henne 20 i på köpis, sen blir det sova själv hemma eller till pappa, får se vad jag orkar.

En VIKTIG sak till!!! Nu har Ivan varit borta i 3 dygn! snälla kom hem!!! :'(









XX Elina

söndag 4 oktober 2009

Film!

kollade på "ALL HAT" och "flickvännen från förr" igår och nu blir det KNOWING nu!
XX Elina

lördag 3 oktober 2009

Igår var det hem från Lena, duscha, åka till pappa, Simone hämtade mej. Var hos henne, Emilie kom sen efter en stund Elin och Idol började! Calle!!! <33>
Bilder från igår!
Min Mat!
Emilie och Jag!


Simone och Elin!

XX Elina