tisdag 29 september 2009

Dagarna som har gått!

nu har jag inte uppdaterat på ett tag, vad har hänt?
-Bio med Marre, Anna och Malin.
-tacos med Anna, mamma, Malin och Stefan.
-sovit i gävle.
-knäppt kort med Malin, gick skit.
-skola, efter skolan med simone i boulognerskogen (knäppte kort) bussen hem, träffa Hanna och Toris, till köpis, köpte choklad (jag köpte glass). Cykla hem till mej, hade 20 min till bussen gick från mej till forsbacka, missa den, ladda batteriet till kameran, Simones Mamma + Pappa hämtade oss. fixa oss till att fota oss, blev lite mörkt, lärde hämta stora lampan på vinden, hitta inget lövtråd i närhetten, lärde plocka löv, hahahaa, gick tillbacka, klockan var halv 8, började knäppa kort, blev bra på Simone men jag kan inte se bra ut på bild, inte i värkligheten heller(laddar upp fotorna senare). halv 9 klar, in till henne igen, kolla slutet av Idol, Calle <3 fick 2 röster av mej. pappa kom och hämta mej efter Idol, skjutsa mej hem, kolla lite True Blood, slutet av Idol, Calle gick vidare!!! <33. Efter det tänkte jag kolla på Herous, men allt började bara snurra, fick panik, la mej ner och låg där i några min, upp och la mej fort som fan, hade skit ont i huvudet. sen somna med två katter vid min sida <33

Nutid- Jag vaknade av klockan, hade fortfarande skit ont i huvudet, gick ner, allt börja snurra, ringde till pappa, bad han att sjukanmäla mej, släppte ut Ivan. Gick och la mej igen, skicka massa medelanden till folk så dom viste att jag inte skulle komma till skolan, somnade om. vaknade av att pappa ringde, frågade om han skulle hämta mej, svar nej, jag var aldeles för trött, somna om, vaknade av att mobilen skaka igen, orkar inte kolla, efter en stund, svara på fem sms. ligger en stund, går upp, orkar inte äta nått, snurrar i huvudet och nu ligger jag i soffan med datan och ska kolla sista på True Blood med en galen katt runt mej!

XX Elina

lördag 26 september 2009

Ny Design?

Fixa lite bilder, tänkte avännade den här till temat, Fin? den blev lite cool! <33 XX Elina

söndag 20 september 2009

FotoFrånIgår!











Jag och malin igår! <3

lördag 19 september 2009

Flickan som lekte med elden!


idag var det bio med simone som sakt. De hade rustat på bion så var jätte bra stolar! men nu ska jag äta lite BJ <3>
Men en sak till, ett medelande till Simone, det finns redan "hundhem" det heter hundstall, men är det inte lite bättre att inte föda upp så mycket hundar och de som finns får bra hem istället?


XOXO Elina

onsdag 16 september 2009

Marre's konstaterande!


Jag kan inte ha hästsvans! för kort hår! men Leo var ju sötos!!

CalippO




Idag började vi med turistbrosyren på engelskan, TRÅK!! menmen.. Skola måste göras. men skönt som fan att man har ridlektion idag, har Picasso, inte väldens bästa häst menmen.


Efter skolan i dag så skulle jag ge Marre skivan med bilderna på hennes hästar men hon sprang till bussen så hann inte säga till änns. Så jag lärde ta 1:an själv och sen kom jag på att jag hade ingen cykel på köpis så lärde ta 91:an från köpis fick vänta en stund.


Gick in på COOP och köpte Calippo cola, men han inte äta den innan bussen kom så jag skulle spara den tills jag kom hem men jag glömde den så kom jag på det nys så nu har jag ätit den.


XX Elina

tisdag 15 september 2009

Blond!!



Hata Ekosystem!!! hehe, håller på med det i skolan nu, uscha! Var i Valls Hage idag, det var faktisk kulare en vad trodde, träden var fina men såg ingen Hasse (hehe, Hassel asså)


Aja nu till något mycket roligare!!!
Jag och Simone ska på Flickan Som Lekte Med Elden på Lördag!! wiihi!! sjuktkul!! och idag var jag hos frisören så nu är jag helblond och kortare hår!!

lördag 12 september 2009

Pizza/Tjej-Kväll!


Fixar mej, målar naglarna sen vid halv 6 drar jag till Hannus!! WiiHoo!! Pizza!!

XX Elina

fredag 11 september 2009

Kul-dag!


Igår var det på ridskolan!! kulkul, red Fisur, fin häst. Och idag var jag och Madde (en tjej från skolan) hos Lena, som varje fredag framöver. Först var vi i mackmyra, longera, kulkul sen äta rida Marius och Linda!!

Linda!!
Marius




torsdag 10 september 2009

KnäppaKort!


Jag stannade ju kvar och knäppte kort på Lisettes och Saras lektion igår,

3 av bilderna bjuder jag på.



Lisette Lagerbäck rider !






Sara Persson rider!

tisdag 8 september 2009

Idol!


Jiho!! Idol börjar! hoppas den kommer nån snygging!!

måndag 7 september 2009

Aldrig blogga innan skolan!


Asså, jag ska aldrig blogga före skolan, jag kom försent till bussen så jag lärde ställa mej med cykeln framför bussen för att den åkte, hahaaa.. aja orkarinte skriva nu SES

XX Elina

SKOLA!


Nu har jag 3 min innan jag lär cykla till bussen!! Marilinn är sjuk så det blir bara jag som åker till skolan idag, börjar 10 så det är lungt idag! hoppas de blir kul, men veckan som varit har varit väldigt kul så ja ghar ju mucket att berätta! Cykla till bussen nu!

XX Elina

söndag 6 september 2009

KÖPIS!


Idag vaknade jag vid 9 för min "kusin" Clara väsnades (min farbror har varit hos pappa med sin familj). Vi hoppade studsmatta, eller hon hoppade och jag satt å kolla. Efter du kollade vi på Shrek. Sen när dom åkte hem så drog jag till köpis med Simone, Malin och Oliwia. Efter de så gick jag (eller vid bron kom Hannus färeldrar och jag fick åka med dom) till Cissi, pratade med tjejerna och sen hem till Hannus med Maja och kolla skolkatalogen och sen kom mamma och hämta mej och nu sitter jag hemma och har precis ätit varmamackor och nu tänkte jag titta på True Blood!

XOXO Elina

lördag 5 september 2009

True Blood!


jag har upptäckt en väldigt bra serie!! True Bood!! skit bra!!
XX Elina

fredag 4 september 2009

Känns Bra!


dag när jag red Linda (en treårig travhäst) så precis när jag började värma upp så kommer det ett spörregn! snacka om att jag blev helt blöt! hehe, lite kul, och det känns skit bra när jag red affe (en storhäst), jag känner att det börja släppa för mig oxå, jag börjar värkligen känna hur jag ska rida nu!! så himla kul!

XX Elina
skriver om veckan sen :D