torsdag 31 december 2009

NYC



Idag när jag kollade brevlådan så fick jag et yukort från inte mindre än new york från Simone! Tack underbara du!

XX Elina

onsdag 30 december 2009

2009 års sexigaste män. källa kanal5.se


Plats 1: 2009 var året då Alexander Skarsgård blev True Blood-Eric med hela världen, och bloggare som Perez Hilton dreglade över hans kropp. Ja, det har hänt mycket sedan Vita lögner.
*det kan jag hålla med om att han är super hett!
Plats 2: Matthew Morrison stjäl skolflickornas hjärtan i Glee.
*nja, han är väl snygg med inte värd andraplatsen.
Plats 3: Ytterligare hunkvarning i True Blood - Ryan Kwanten.
*han är sexig ja, men nästan mot sliskiga hållet.
Plats 4: Chace Crawford är hetast i Gossip Girl.
*han är hett!
Plats 5: Jon Hamm, känd från Mad Men.
*vem är det? men lite snygg var han.
Plats 6: Mark Salling i Glee.
*jag spyr!! han är ju as äcklig!
Plats 7: Nicklas Hocker från Idol 2009.
*inte är han sexig eller men lite söt.
Plats 8: Paradise Hotel-Andreas.
*usha vem är det?
Plats 9: Aaron Staton, alias Ken Cosgrove i Mad Men.
*vet inte vem det är men lite söt var han väl.
Plats 10: En annan sexig Idol-favorit är Eddie Razaz.
*OMG! (gillar inte det uttrycket men det ända som passar in här!) vad ser folk hos han? han ser ju ut som en våldtagsman!!
Obs!! Kanal5's lista!!

torsdag 24 december 2009

GodJulInlägg*

GOD JUL
alla underbara människor och djur där ute!!


tänk lite extra på de stakars djur som blir slaktade idag, tänk på vad julskinkan har gått igenom i sitt liv!

XX Elina

tisdag 22 december 2009

Calle Kristiansson!

Calle släpper sitt album i morgon!! vill ha!! albumet heter Calle Kristiansson! och han kommer till köpis den 2 januari och till konsärthuset sen oxå, nu blir jag galen! jag har inga pengar att kolla eller köpa album. snyft!

XX Elina

tisdag 15 december 2009

SnöSnöSnö!!

Snö! kul men kalt, Ramlade idag när jag skulle gå upp på trottoaren, halkade i djupsnön och hamnade på rygg med armarna rakt ut. haha, blev lite blöt men överlevde. Leo var ute för första gången i snön idag, han tyckte det var läskigt!
Efter skolan blev det köpis med Anna, nu har jag köpt julklapp till Marre, till mig själv, hehe, lite alltså kläder som jag ska på julafton. så nu kollar jag på Halv Åtta Hos Mig!

XX Elina

lördag 12 december 2009

NyhetsRaport!


plugga! men aknej, inget idag, eller ju lite, lärde skriva om mitt "nyhetsraport" som handlar inte så oväntat om djurensrätt i dagens Sverige! de som stiftar djurrätts lagar har väl aldrig sätt en söt gris lidit, utan svans (som syskonen har gnagt av han för att det har blivit sinnessjuka av förhållandet i "boxarna" som inte har något strö), brutit tre ben och drar sig fram med tänderna och vet att den ska bli julskinka om två år om den ens överlever det. helt sjukt egentligen, varför får inte någon djurrätts förening ta hand om de frågorna eller att vi får rösta om det! Sverige ska vara demokratiskt!! jag vet, vi får skicka in förslag på lagar men som riksdagen och regeringen bryr sig om en gris de aldrig har träffat.
jag blir så jävla arg när jag tänker på att visa människor tycker det är rätt att djur behandlas på detta sätt, ända lösningen är att sluta äta djur!!

XX Elina

fredag 11 december 2009

VinnVinnVinn för Sveriges bästa!

Calle Kristiansson, vinn ikväll och vissa sverige vad bra musiker är!!

onsdag 9 december 2009

ÖverSkriVf!

häst bytte idag, är lite rervös har bara ridigt Emil av alla lektionshästar som finns nu på ridskolan, men går nog bra.

Har tänkt lite (som jag alltid gör) varför händer saker? är det ödet? är det föreskrivet? eller bara slumpen? , själv hoppas jag att allt är ödet, allt som händer har en mening i livet. En sak leder till en annan, sakerna som händer ska hända för ens bästa. man ska lära och göra bättre sen, men vissa saker är helt meningslöst!

XX Elina

måndag 7 december 2009

lär ha XXL på tröjer!!! snyft!

nu har jag ångest igen, hatar det men en sak är klar, har det ofta! Nu för jag och mamma var på köpis och jag provade kläder som jag inte kunna ha nått av de, så det blev bara tjocktröja till julafton ( fanns inge annat jag kunna ha, är för tjock har jag märkt! :'(. ) och ett par vantar utan fingrar som jag ska få i julklapp, söta var dom!

ska ha ångesta lite till och lyssna på musik.

XX Elina

onsdag 2 december 2009

Sexigaste Calle <3

Tyckte det är på Tv4.se var lite kul, han är så sjukt sexig som man kan va och nu då? om han blir ännu sexigare så svimmar jag väl?





och sen det här! kan bilden bli bättre (om man inte tänker på att den är suggig och ingen skärpa på bilden) så är den underbar, om man tänker på villka snygga män som är på bilden!! söt!!

XX Elina

Sjuk på alla sätt!

Jaha, nu har jag inte varit så bra i psyket på ett tag och åkt på en förlylning med, men nu ska jag rycka upp mej, ska ta en dusch och värklige bli frisk på alla sätt nu!!

XX Elina