tisdag 17 november 2009

Tråk skoldag!!

Världens tråkigaste skoldag idag, hade såå tråkigt!
hade inget att göra för är "klar" med "allt" (a).
Ingen bra dag, lärde läsa Ondskan som är en av de dåligaste boken jag har läst i hela mitt liv!!
Sen så kom jag på att de var Simone som fattades nu, men tydligen så vill inte hon svara på mina sms, har läst på hennes blogg att hon inte är på sånt bra humör så det kan vara det. Men min katt får hon inte träffa på ett tag, han ska inte bli kastrerad än på ett tag, så inge hemma kastrering för Simone!. Så nu sitter jag här och väntar på !halv åtta hos mej! sååå bra!! hehe, vilket liv! Ska egentligen göra matte, har prov snart men orkar inte!! TRÅK! Men ska plugga in visitation ikväll iaf.
-normal kroppstempratur på en vuxen häst? svar: 37.5-38.0'c
-andetag per minut? svar: 8-16.
-pulsen hos en frisk häst i vila? svar: 28-40??

XX Elina

lördag 7 november 2009

Dag med Simone!



jaha, nu sitter man och väntar på Simone, blir nog en händelse rik dag idag. ska färga håret, får se hur bet blir!? gissa vilken färg det blir, ja rätt rosa! men inte hela håret, typ lite lugg och underhår.




Igår var jag ju i Stockholm, kul, köpte ny tröja, skor och hårfärg sen farsdags present till pappa och julklapp till Anna så nu är mina pengar Men nu har vi beställt biljetter till New Moon den 21/11 kl 15.15. Kul ska det bli! med Marre Anna, Simone och jag.


XX Elina

söndag 1 november 2009

tjejdag med sorg.


hemma hos mamma med min älskade katt<3
Idag blir det träffa alla tjejerna och ha kul.
Ska med ljus till Ivan och Ramses grav oxå, det är ju allhelgonadagen idag.
Men förs blir det lite plugga på hästsjukdommar eftersom jag inte hade sparat rapporten på mitt USB i skolan. jag cykla till köpis och hämta Maja om en stund och vi ska köpa ljus till Ivan.
XX Elina